Menu
'Gevulde eieren met boursin' Super simpel maar O zo lekker
Ingrediënten
- zie onder
Bereiden
Ingrediënten
- 10 eieren
- bakje boursin cuisine knoflook en fijne kruiden
- peterselie(gedroogd of vers)
Hulpmiddelen
Pan
keukenmachine / staafmixer
Voorbereiding
Eieren hard koken
Bereidingswijze
Kook de eieren een minuut of 8 zodat het eigeel goed hard is. Pel en halveer de eieren. Lepel het eigeel eruit en bewaar deze apart, leg de lege eitjes op een bordje.
Doe de bolletjes eigeel vervolgens in de keukenmachine en voeg per bolletje eigeel 1 eetlepel boursin cuisine toe. Pureer het geheel tot een glad papje en stop het mengsel vervolgens in een spuitzak en vul hiermee de halve eitjes.
Garneren met wat peterselie.
P.s. je kunt met 1 bakje boursin cuisine ongeveer 20 gevulde eieren maken
Serveertips
Gezellig draperen op een bordje