Broccoli met cashewnoten

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 14-05-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stronkjes broccoli
  • 150 gram cashewnoten
  • 100 gram boter
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • zout

Bereiden

Snijd de roosjes van de broccoli. Snijd de kleine steeltjes eraf. Breng water met zout aan de kook en kook hierin de steeltjes 2 minuten. Voeg vervolgens de roosjes toe en kook deze beetgaar. Giet de broccoli af en spoel ze koud onder de kraan. Maal de cashewnoten fijn in een keukenmachine. Verhit de boter in een pan en fruit hier in de knoflook een paar minuten. Voeg de gemalen cashewnoten toe en bak deze even mee. Doe de gekookte broccoli erbij en schep alles goed door elkaar. Blijf scheppen tot de broccoli goed doorgewarmd is. Strooi tot slot de gehakte bieslook erover.

Bronvermelding