Herfstsalade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 17-05-2012 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Zakjes Veldslamelange
  • 1 Zak Aardappelschijfjes
  • 4 Stuks Biefstuk
  • 4 Eetlepel Zonnebloemolie
  • 4 Rode Uien in grove stukken
  • 1 Bakje Kastanje champignon
  • 200 Gram Broccoliroosjes

Bereiden

Kook de aardappelen in 4 minuten gaa. Bestrooi de biefstuk met versgemalen peper. Verhit 2 eetlepel olie in een koekepan en bak de biefstuk op hoog vuur in 3 minuten aan weerzijde bruin. Haal het vlees uit de pan en dek af met alufolie. Schenk de rest van de olie in de pan, roerbak op hoog vuur de uien en schep er de broccoli en de champignon bij. Breng op smaak met zout en peper. Bak het geheel nog 1 minuut al omscheppend op hoog vuur. Snijd biefstuk in reepjes en serveer alles Op de salade.

Bronvermelding