Bloemkool in de oven

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 16-05-2006 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 3 aardappels
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 75 gram Parmaham
  • 3 stuks gedroogde tomaten
  • 1 theel. tijmblaadjes
  • 3 eetl olijfolie
  • 1/2 dl room
  • zout-peper

Bereiden

Verdeel de bloemkool in kleine stukken op de ovenplaat. Vermengen met de olie,zout en peper en bestrooien met de gesneden ham,tomaten, tijm en kaas.Dek af met aluminium folie en schuif in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten op 180 graden. Schenk de room over de hete bloemkool en serveer met de gekookte aardappels.

Bronvermelding