Menu
'Broccoli Jalfrasie', Broccolicurry, van Walter
Ingrediënten
- 750 g broccoli en ......
Bereiden
3 personen, Mild zure broccolicurry
750 g broccoli
2 grote tomaten
1 ui
2 groene paprika's
4 eetl ghi* of olie
1 pili**
½ tl kurkuma
1 stukje gember à 2 cm
3 teentjes knoflook
2 eetl witte azijn
2 eetl tomatenpuree
zout en peper
-
Snipper de ui en de knoflook, snijd de paprika's, tomaten, broccoli in stukjes.
Fruit de ui en knoflook in de ghi in een pan. Voeg alle andere groenten toe en roerbak ze gedurende 5 minuten op een matig vuur.
-
Kruimel de pili in de pan. Voeg dan de kurkuma, gember en de azijn toe en roer de tomatenpuree erdoorheen.
-
Laat dit zo nog 5 minuten door pruttelen en maak het dan af met zout en/of peper naar smaak.
-
*geklaarde boter
-
**pittige peper