Menu
Zomerse pasta
Ingrediënten
- 1 pakje tortellini naar keuze
- 5 el mayo (light)
- 2 sneetjes roggebrood
- 1 courgette
- 1 paprika
- 500 gram hamblokjes
- 1 teen knoflook
- 3 el melk
- 1 Naar smaak peper
Bereiden
Zet de tortellini op. In de tussentijd kun je de courgette, paprika en het roggebrood in kleine stukjes snijden, 5mm bij 5mm ongeveer. Bak het roggebrood in een pan met een klein beetje olijfolie zodat het lekker donker en stevig wordt.
Als de pasta gaar is, afgieten en in kom doen. Courgette, hamblokjes en paprika eronder mengen. Ongeveer 5 el mayonaise/olivonaise eronder roeren, liever niet te vette mayonaise, dan wordt het al snel machtig.
In koelkast zetten zodat het koud is tegen de tijd dat je het wilt eten.
Materialen
Een pan om de tortellini te koken Een koekepan Een kom Mes, snijplankje