Raviolisoep

Soepen, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 16-12-2014 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 50 gr ham
  • 1/2 rode paprika
  • 1 courgette
  • zou
  • boter
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel oregano
  • 1 blik ravioli in tomatensaus (400 gr)
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 eetlepel koffieroom
  • peper, zout
  • 2 takjes peterselie

Bereiden

Ui snipperen, ham in stukjes snijden. Paprika in stukjes snijden en de courgette in plakjes snijden. Ui en ham ongeveer 3 minuten bakken, toevoegen: paprikapoeder, oregano, paprika en courgette. Ongeveer 1 minuut meebakken. 2 dl water toevoegen en aan de kook brengen, 5 minuten zachtjes laten koken. Ravioli met tomatensaus, tomatenpuree en koffieroom erdoor roeren. Ca. 2 minuten meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met kaas erover en peterselie en stokbrood

Bronvermelding