Menu
Raviolisoep
Ingrediënten
- 1 ui
- 50 gr ham
- 1/2 rode paprika
- 1 courgette
- zou
- boter
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel oregano
- 1 blik ravioli in tomatensaus (400 gr)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel koffieroom
- peper, zout
- 2 takjes peterselie
Bereiden
Ui snipperen, ham in stukjes snijden. Paprika in stukjes snijden en de courgette in plakjes snijden. Ui en ham ongeveer 3 minuten bakken, toevoegen: paprikapoeder, oregano, paprika en courgette. Ongeveer 1 minuut meebakken. 2 dl water toevoegen en aan de kook brengen, 5 minuten zachtjes laten koken. Ravioli met tomatensaus, tomatenpuree en koffieroom erdoor roeren. Ca. 2 minuten meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met kaas erover en peterselie en stokbrood