Ham met sinaasappel-ricottavulling

Anders, Hapje, 12 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 15-12-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram ricotta
  • 2 el sinaasappelmarmelade of abrikozenjam
  • 6 plakken rauwe ham
  • gedroogde tomaat
  • bieslook
  • peper
  • toastjes

Bereiden

Meng voor de vulling 100 gram ricotta met 2 eetlepels sinaasappelmarmelade of abrikozenjam en versgemalen peper. Halveer 6 grote plakken rauwe ham en leg deze naast elkaar. Schep op elk stuk 1 eetlepel van de vulling en vouw de ham er omheen. Leg de hampakketjes met de gevouwen kant naar onderen op toastjes of dunne plakjes geroosterd stokbrood. Garneer met reepjes gedroogde tomaat op olie of sprieten bieslook.

Bronvermelding