'Gebakken zeekraal is een 'Goed Maatje' bij alle soorten vis '

Roerbakken, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 11-06-2012 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • versgemalen zwarte peper
  • 2 bakjes zeekraal ( A.H visafdeling)
  • 1 flinke ui gesnipperd
  • olijfolie of( chiliknoflookolie)

Bereiden

Spoel de zeekraal eerst heel goed in koud water . Verwarm de pan met een klein scheutje olijfolie, of chiliknoflookolie, dat geeft een lekkere pittige smaak aan de zeekraal . Voeg er een klein gesneden uitje bij.Roerbak de ui glazig. .Voeg dan de uitgelekte zeekraal toe en maal er wat zwarte peper over en roerbak enkele minuten.

Materialen

Dit bijgerecht smaakt uitstekend bij de " Italiaanse vis met tomaten uit de oven gezond en slank" Zie elders in dit schrift bij Hoofdgerechten ,Vis .4 personen .Italiaans, Slank De zeekraal gebakken in de knoflook-chili olie ( A.H ) zorgt voor de speciale bite.Echt heerlijk.

Bronvermelding