Zeevruchten in tomatensaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 27-05-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 zak zeevruchten(diepvries AH)
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 spaanse peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1,25 dl witte wijn
  • 1 tl suiker
  • 1 visbouillon tablet
  • 1 snufje cayennepeper
  • 2 el; olijfolie

Bereiden

De ui, knoflook,wortel en spaanse peper schoonmaken, fijn snijden en in de olie zachtjes fruiten. De tomaten toevoegen en het geheel laten sudderen totadt de groeten gaar zijn. Daarna zeevruchten toevoegen en laten sudderen totdat deze gaar zijn. Lekker met pasta en een frisse salade.

Bronvermelding