Menu
Bietenlasagne met geitenkaas
Ingrediënten
- zout en peper
- 500 gr gekookte bieten
- 200 gr zachte geitenkaas (verkruimeld)
- 200 ml magere kwark
- 2 st eieren
- 1 pak lasagnevellen
- zonnebloemolie
- water
- 50 gr geschaafde amandelen
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 C
Vet een ovenschaal in met olie
Snij de bieten in dunne plakjes
verwarm 100-200 ml water, verkruimel de geitenkaas erboven
roer de kwark er door
breng op smaak met zout en peper
schep een laagje van dit mengsel in de ovenschaal
leg hier een laag lasagnevellen op
daarop een laag bietjes, breng op smaak met zout en peper
dan weer lasagnevellen,bietjes etc
meng door het resterende geitenkaasmengsel de eieren en amandelen
schenk dit op de laatste laag lasagnevellen
schuif de schaal in de oven en bak ca 25 minuten
Materialen
Ovenschaal