Bietenlasagne met geitenkaas

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 02-01-2012 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • zout en peper
  • 500 gr gekookte bieten
  • 200 gr zachte geitenkaas (verkruimeld)
  • 200 ml magere kwark
  • 2 st eieren
  • 1 pak lasagnevellen
  • zonnebloemolie
  • water
  • 50 gr geschaafde amandelen

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 C Vet een ovenschaal in met olie Snij de bieten in dunne plakjes verwarm 100-200 ml water, verkruimel de geitenkaas erboven roer de kwark er door breng op smaak met zout en peper schep een laagje van dit mengsel in de ovenschaal leg hier een laag lasagnevellen op daarop een laag bietjes, breng op smaak met zout en peper dan weer lasagnevellen,bietjes etc meng door het resterende geitenkaasmengsel de eieren en amandelen schenk dit op de laatste laag lasagnevellen schuif de schaal in de oven en bak ca 25 minuten

Materialen

Ovenschaal

Bronvermelding