Aard groentenschotel

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 45 minuten,

Laatst aangepast: 12-01-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 zoete aardappel
  • 1 grote vast kokende aardappel
  • 1 winterwortel
  • 1 courcet
  • 1/2 pompoen
  • 4 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 1 flinke eetl keriepoeder of paprika

Bereiden

Pompoen,peen zoete aardappel schillen. De andere groente en aardappel wassen. Alles in blokjes van 1a1 1/2 cm snijden. Teenjes knoflook niet schillen. Alles in de braadslee doen de kruiden en goed wat olijfolie er door mengen.De teenjes knoflook er tussen leggen. Dit alles in een voor verwarmde oven op 225c. Af en toe omroeren. Tot de aard gaar zijn . Knoflook op je bord pellen en er door heen mengen. Lekker met hollands draadjesvlees en rode kool (hakpotje)

Materialen

braadslee

Bronvermelding