'Clotted Cream Klaar in minder dan 5 minuten. Lekker bij scone's, appeltaart en noem maar op

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 11-09-2012 | 32 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2/3 deel mascarpone
  • 1/3 deel crème fraîche

Bereiden

Vriendin bakte scones en daar hoort natuurlijk clotted cream bij. Dat is niet zomaar verkrijgbaar in Nederland.. Je kunt het ook zelf maken. Daar beginnen wij echter niet aan want het is niet zo simpel en je hebt er verse melk van de koe voor nodig. Vriendin zocht en vond een geweldig alternatief. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het verschil met echte clotted cream nihil is. Niet alleen lekker met scones maar ook bij verse vruchtensalade of een stuk appeltaart. Het recept? Hier komt het: Meng 1/3 deel crème fraîche met 2/3 deel mascarpone. Klaar

Bronvermelding