Gevuld stokbrood

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stokbroden
  • 250 gram gehakt
  • 1 ui - versnipperd
  • 1/2 rode paprika in stukjes
  • kaas in kleine blokjes gesneede
  • gehaktkruiden
  • paprikapoeder
  • knoflook
  • peper en zout
  • theelepel sambal
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 zakje geraspte kaas

Bereiden

verwarm de oven voor op 200 graden. Meng alles met uitzondering van de geraspte kaas en het stokbrood door elkaar. verdeel het gehaktmengsel over de stokbroden en doe er de geraspte kaas over. 30 minuten in de oven.

Bronvermelding