Menu
'Ovenschotel met gehakt, boursin en spinazie' Dit recept is gemakkelijk om te maken, lief voor je portemonnee en lekker winters
Ingrediënten
- boursin
Bereiden
350 gram rundergehakt
3 zakjes aardappelpuree
1 pak (diepvries) bladspinazie 750 gram
3 gesnipperde uien
1 groot kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 zakje Provençaalse kruiden
200 gram geraspte kaas
Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat Provençaalse kruiden naar smaak toe.
Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking vermeld. Voeg de Boursin Cuisine toe aan de aardappelpuree.
Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, dan een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingrediënten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 graden) voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas mooi bruin is.