Aardappelsalade met Zalm

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 08-06-2006 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 450 gram voorgekookte krieltjes
  • zout
  • 4 eieren
  • 2 augurken
  • 200 gram gerookte zalm
  • 2 el kappertjes
  • 75 gram rucola
  • voor de dressing:
  • 2 el mayonaise
  • 125 ml crème fraîche
  • versgemalen peper
  • 2 el citroensap
  • 1 theelepel mosterd

Bereiden

Kook de krieltjes beetgaar met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in partjes. hak de augurken fijn. Verdeel de zalm in reepjes. Snijd de rucola iets kleiner. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de ingrediënten voor de salade met de dressing luchting door elkaar.

Bronvermelding