Koolvis met kreeftensaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 4 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 08-06-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 visbouillonblokjes
  • 500 g koolvisfilet
  • 4 eetl kreeftensoep
  • 2 eetl room 15% v.g.
  • 1 snufje cayennepeper
  • 120 g diepgevroren gepelde scampi

Bereiden

Los de bouillonblokjes op in een halve liter water. Warm op en leg er de koolvis in. Pocheer 10 minuten op een laag vuur en laat uitlekken. Meng de kreeftensoep met 4 eetlepels bouillon,de room en de cayennepeper. leg de vis in een schaal voor de magnetron met de scampi eromheen en de saus erover. Zet 4 minuten in de magnetron op middelmatig vermogen.

Bronvermelding