Avocado-maïssalsa

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Avocado's
  • 2 Tomaten
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 Rode ui
  • 1 Spaanse peper
  • 1 blikje Maïskorrels
  • 1 Limoen
  • 1 eetlepel Korianer, fijngesneden
  • 1/2 theelepel Komijn

Bereiden

Schil de avocado's en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en het vocht. Snijd de tomaten daarna in blokjes. Snipper de knoflook en snipper de ui. Snijd de peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn. Laat de maïs uitlekken. Pers de limoen uit. Meng alle ingrediënten voorzichtig in een kom.

Bronvermelding