Broodje smurrie

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-06-2006 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 grote uien
  • 3 vleestomaten
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout
  • peper
  • vloeibare boter
  • 4 plakken ham
  • 4 sneetjes brood

Bereiden

Laat de olie in de hapjespan heet worden. Snipper de uien en fruit ze aan in de olijfolie. Snij de tomaten in partjes en doe ze bij de uien. Laat dit alles met een deksel op de pan smoren. Bak ondertussen de eieren en de ham in de koekepan. Leg op ieder bord een gebakken ei met ham, verdeel de gesmoorde uien en tomaten hierover. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Materialen

koekepan en hapjespan

Bronvermelding