Champignons à l'escargots

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Frans.
Wachten: 20 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 10-10-2017 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 125 gram roomboter
  • 250 gram champignons
  • 1 theel dragon
  • 2 takjes peterselie
  • 3 tenen knoflook
  • zout, peper

Bereiden

CHAMPIGNONS A L'ESCARGOT voorgerecht 4 PERSONEN Oven voorverwarmen op 200 graden. Neem 4 kleine vuurvaste potjes en vet die in met boter. Leg in elk bakje een paar champignons. Snij de rest van de champignons en de dragon en de peterselie fijn. Doe hierbij ook de uitgeperste knoflook, en zout en peper. Verdeel dit mengsel over de champignons in de bakjes en leg op elk bakje een flinke klont boter. Zet de bakjes in de oven, 15 tot 20 minuten. Bloedheet serveren met stokbrood.

Materialen

4 kleine ovenpotjes keukenmachine eventueel

Bronvermelding