Bonenschotel met Tacochips

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 14-06-2006 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram shoarmavlees
  • 4 eetl olie
  • 3 uien
  • 3 paparika's
  • 1 theel paprikapoeder of chilipoeder
  • 1 blik bruine bonen
  • 1 blikje tomatenpuree
  • zout peper
  • 1 bakje Hüttenkäse
  • 1 zak tacochips

Bereiden

Verhit de olie en bak daarin het vlees rondom bruin. Pel en snipper de ui en snijd het vruchtvlees van de paprika in stukjes. Ui en paprika bij het vlees, minstens 5 minuten. Roer chilipoeder, bonen en tom.puree door het mengsel. Eventueel zout en peper erbij. Schep het gerecht op een bord (en lepel er wat Hüttenkäse op). Eet er tacochips bij. Met een salade ernaast een volledige snelle maaltijd

Bronvermelding