Bah-Pao

Brood/sandwiches, Hapje, 6 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 21-06-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 250 gram gehakt
  • 2 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel Javaanse suiker
  • 1 theelepel ketjap asin
  • 2 eetlepels gehakte prei
  • 1/2 pak witbroodmix
  • 1 theelepel maizena

Bereiden

Ui snepperen. Gehakt rul braden en ui en knoflook toevoegen. Ketjap, suiker en prei erbij. Aanmaken met maizena. Broodmix volgens gebruiksaanwijzing bereiden en 30 minuten laten rijzen. Van deeg 6 tot 8 bolletjes maken en vullen met gehaktmengsel. Nog 15 minuten laten rijzen. Bolletjes in stoompan leggen en in plm. 20 min. gaar stomen.

Materialen

stoompan

Bronvermelding