Pasta met spinazie en tonijn

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 30-07-2014 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • scheutje olijfolie
  • 500 gr pasta (bijv. penne of tagliatelle)
  • 200 gr zongedroogde tomaatjes
  • 1 zak verse spinazie (300 gr)
  • 1 blikje tonijn op water
  • 1 potje boursin cuisine light
  • 1 ui

Bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit ondertussen een uitje kort in een scheutje olijfolie. Voeg vervolgens de spinazie toe en wok dit tot de spinazie is geslonken. Giet overtollig vocht af. Snijd de zongedroogde tomaat in kleine stukjes en voeg dit samen met de tonijn en de Boursin toe aan de spinazie. Laat het geheel een paar minuten zachtjes pruttelen totdat het warm is. Schep tot slot de pasta op de borden en verdeel de saus over de pasta. Eet smakelijk!

Bronvermelding