Crostini van oud stokbrood

Brood/sandwiches, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 28-04-2012 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • sneetjes oud (overig) stokbrood
  • 1 teen Knoflook
  • olijfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de knoflookteen en snijd hem in de lengte doormidden. Wrijf hiermee beide zijden van alle stukjes stokbrood in. Besprenkel (twee zijden) van het stokbrood met olijfolie, verdeel de broodjes op het bakpapier en bak ze goudbruin en knapperig in de oven (ongeveer 10 minuten). Keer ze tussentijds een keertje om. Bij soep eten we meestal stokbrood, maar dit brood gaat niet altijd op. Wat moet je dan met die plakjes? Ze worden snel taai! Maak er crostini's van er serveer ze als voor- of bijgerecht bij bijvoorbeeld pasta.

Bronvermelding