Gewokte erwtjes met romige tomaten

Roerbakken, Bijgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 10-02-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 pak doperwten
  • 3 lentuitjes
  • 1 blik tomatenblokjes
  • zout/peper
  • 3 el feta blokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el italiaanse kruiden

Bereiden

Verhit de olijfolie in de wok en strooi de bevroren erwten in de pan. Roerbak de erwtjes ca 5-6 minuten. Snijd de lentuitjes in schuine reepjes en laat de tomaatblokjes goed uitlekken. Roerbak de knoflook en lente-uitjes met de erwten mee, voeg dan de uitgelekte tomaatblokjes toe en laat ze door en door warm worden. Breng op smaak met zout en peper. Schep de feta en italiaanse kruiden erdoor. Serveer bij tartaartjes of karbonade og bij vis Recept van Rudolf.

Materialen

wok

Bronvermelding