Menu
Mokka ijstaart
Ingrediënten
- 1/2 L 1 Slagroom
- 2 zakjes mokka schuimkoekjes
- 1 doosje KlopKlop
- 1 zakje strooisel krokant van baukje
Bereiden
Vet de springvorm in met een klein beetje olie. Verkruimel de schuimkoekjes tot brokjes.Doe de 2 zakjes(1doosje) KlopKlop in een grote beslagkom met de 1/2 liter slagroom. Klop dit zo goed als stijf. Roer de koekjes erdoor en doe het mengsel in de springvorm. Strijk de bovenkant glad en strooi er een paar lepels krokantjes over. Dek af met aluminiumfolie en zet 24 uur in de vriezer. Snij er punten van. Lekker toetje maar ook lekker bij de koffie. Zet het restant weer terug in de vriezer.
Dek af met aluminiumfolie en zet 24 uur in de vriezer
Materialen
1 springvorm van 24 cm. aluminiumfolie