Menu
Rabarbertaart
Ingrediënten
- 5 blaadjes bladerdeeg
- 1 eetl. boter
- 750 g rabarber
- 3 Stuks eieren
- 3 eetl bloem
- 1 eetl boter
- 150 g suiker
- 1 X sap van 1 sinaasappel
- 1 Mesp mespuntje nootmuskaat
Bereiden
* Oven voorverwarmen op 200 graden.
* Taartvorm insmeren met boter.
* Vorm bekleden met uitgerolde bladerdeeg
* Gaatjes in bodem prikken zodat het deeg niet omhoog komt
* Rabarber schoonmaken en in stukjes van ong. 2 cm snijden. In taartvorm leggen.
* Klop de eieren los met de bloem, boter, suiker, sinaasappelsap en de nootmuskaat.
* Schenk het eimengsel over de rabarber.
* Zet de taart 40-50 min in de oven tot de rabarber gaar is en de taart goudbruin van kleur.
Materialen
springvorm van 20 of 24 cm. doorsnede