Frisse aardappelsalade

Salades, Bijgerecht, 2 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 60 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2010 | 15 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr gekookte aardappelen (net gaar)
  • 2 el mayonaise
  • 1 el creme fraiche of zure room
  • 50 gr blauw kaas (naar smaak meer)
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 bosuitjes

Bereiden

* Laat aardappelen tot lauw-warm afkoelen * Saus maken van mayonaise, creme fraiche, gepureerde blauwkaas (met staafmixer). * Snij bleekselderij en bosuitjes fijn * Snij aardappelen in kleine stukjes * Schenk saus over de aardappelen * Strooi de bleekselderij en bosuitjes er over * Alles omscheppen * Ca. 1 uur in koelkast af laten koelen

Materialen

Slakom, staafmixer

Bronvermelding