Aardappelsalade zonder ui

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 07-07-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg niet kruimige aardappels
  • 1 flinke el mosterd
  • maggie
  • zout
  • peper
  • 1 ei
  • fijn gesnipperde augurken
  • 1/2 flesje ravigotte saus
  • 1/2 bakje sour cream
  • 1 bakje spekjes
  • olijfolie

Bereiden

Kook de aardappels en laat ze afkoelen. Saus: Doe in een mixer of blender de mosterd, een paar flinke schudden maggie, flinke snuf zout, peper. Mix de ingredienten en voeg langzaam de olijfolie toe tot het mengsel gebonden is. Doe het mengsel in een kom. Voeg fijn gesnipperde augurken, de ravigottesaus en sour cream toe en klop dit met een garde door elkaar. Bak de spekjes uit en voeg deze als laatste toe. Snipper de aardappels en giet de saus minstens 3 uur er over heen. Laat het op smaak komen in de koelkast.

Bronvermelding