Farfalle met grote garnalen

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 11-08-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 Eetlepel pesto of tapenade, groen
  • 100 gram halve, of gesneden zwarte olijven
  • 300 gram gemarineerde grote garnalen
  • 250 gram farfalle
  • 200 gram spinazie
  • 300 gram cocktailtomaten of cherrytomaten

Bereiden

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de pesto (tapenade) dorr de gekookte farfalle. Bak de garnalen in de wok. Doe de in vieren gesneden cocktailtomaten (of de in tweeen gesneden cherrytomaten) en de olijven erbij. Als alles gaar is: roer er 150 gram spinazie door. In 1 of 2 minuten spinazie laten slinken. Opdienen: Verdeel de overgebleven rauwe spinazie over de borden. Verdeel de farfalle over de borden. Verdeel de garnalensaus over de borden.

Bronvermelding