Menu
1: (Vis) Mediterrane kabeljauw uit de oven met tomaat en feta
Ingrediënten
- zie bereiding
Bereiden
4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk
3 grote stevige vleestomaten
150 gr feta
1 citroen
Mooie olijfolie
1 tl tijm
1 tl oregano
1 tl rozemarijn
1 el verse peterselie
Zwarte peper uit de molen
Zeezout
Neem een ovenschaal en leg de visfilets er in. Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden. Snij de tomaten en de fetakaas in blokjes en leg ze er op. Besprenkel het geheel met olijfolie, de peterselie en citroensap. Zet de schaal in de oven en laat ongeveer 25 minuten bakken op 200 graden C. Je hebt nu een heerlijke schotel voor 4 pers. En het is doodsimpel. Je kunt ook andere mooie stevige witvis gebruiken, Schelvis, Koolvis of Zeebaars gaat ook heel goed.
Serveertips
Lekker met aardappelpurée en een heerlijke frisse salade.