Menu
Bruschetta ( 2 soorten)
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 1 pot geroosterde paprika
- 1 st knoflookteen
- 80 gr zachte geitenkaas
- citroenrasp
- 1 takje basilicum
- 1 st knoflookteen
- 1 el ricotta
- 8 plakjes parmaham
- zout
- peper
- 1 st ciabatta
- 1 zakje friseesla
- 1 tl balsamicoazijn
Bereiden
Snijd de ciabatta in grove sneden , smeer in met olijfolie en rooster ze (BBQ of warme oven) in 2 a 3 minuen goudbruin.
Topping 1:
Geroosterde paprika in reepjes.
Wrijjf het brood in met knoflook.
Besmeer met geitenkaas.
Daarop de paprika.
Garneer met citroenrasp en blaadje basilicum
Topping 2
Wrijf bruschetta in met knoflook.
Besmeer met ricotta en bestrooi met zout en peper.
Beleg met de parmaham.
Garneer met friseesla.
Druppel er wat balsamico en olijfolie overheen.