Bruschetta ( 2 soorten)

Brood/sandwiches, Hapje, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 02-09-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 pot geroosterde paprika
  • 1 st knoflookteen
  • 80 gr zachte geitenkaas
  • citroenrasp
  • 1 takje basilicum
  • 1 st knoflookteen
  • 1 el ricotta
  • 8 plakjes parmaham
  • zout
  • peper
  • 1 st ciabatta
  • 1 zakje friseesla
  • 1 tl balsamicoazijn

Bereiden

Snijd de ciabatta in grove sneden , smeer in met olijfolie en rooster ze (BBQ of warme oven) in 2 a 3 minuen goudbruin. Topping 1: Geroosterde paprika in reepjes. Wrijjf het brood in met knoflook. Besmeer met geitenkaas. Daarop de paprika. Garneer met citroenrasp en blaadje basilicum Topping 2 Wrijf bruschetta in met knoflook. Besmeer met ricotta en bestrooi met zout en peper. Beleg met de parmaham. Garneer met friseesla. Druppel er wat balsamico en olijfolie overheen.

Bronvermelding