Aardappel met rozemarijn/tijm uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 08-08-2005 | 52 keer bewaard

Ingrediënten

  • aardappelen
  • verse rozemarijn
  • tijm
  • citroensap
  • zeezout
  • 1 kopje olijfolie
  • 2 stuks kipfilet

Bereiden

Oven voorverwarmen op 250 graden. Aardappelen schillen en in blokjes snijden. Blokjes over braadslede verdelen. Verse rozemarijn, tijm, zeezout en citroensap erover strooien + het kopje olie. Kipfilet er bovenop leggen en ook kruiden met rozemarijn, tijm en zeezout. Braadslede 1 uur in de oven, tussendoor aardappels omdraaien en halverwege 1/3 kopje heetwater toevoegen en een aantal klontjes boter.

Materialen

braadslede

Bronvermelding