Tante's SuperSpinazieLasagna

Hartige Taarten, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 20-04-2013 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 0,5 L Pastasaus (Heinz bijv)
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 doosje champignons
  • 500 gram spinazie (ik doe bevroren sp.)
  • 1 pak lasagnabladen
  • geraspte kaas

Bereiden

Allereerst wat snijwerk: de champignons, de ui en de knoflook. Dan. Rul het gehakt, doe daar de champignons de ui en de knoflook bij. dan mag de spinazie erbij en als dat of geslonken of goed ontdooit is, kan de pastasaus in de mix. Laat maar lekker sudderen terwijl we de ovenschaal invetten. Nu de laagjes. Begin met saus, dan een laagje lasagnabladeren, en eventueel een klein beetje kaas. Dan weer saus, bladeren en kaas, en bij de laatste set, eindigen we met saus met kaas eroverheen. Dan mag ie in de oven: 180 graden, ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!

Materialen

Grote pan Ovenschaal Oven

Bronvermelding