'Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham' Een heerlijke variant op de klassieke schnitzel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 16-12-2017 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

8 el ricotta 4kalfslappen 4 plakjes ham, gerookte 8tomaat, gedroogde boter 1 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180°C. 2 Leg de kalfslapjes naast elkaar op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plakje gerookte ham en 2 gedroogde tomaatjes. 3 Schep er 2 eetlepels ricotta bij. Rol op en steek vast met cocktail-prikkers. Haal de rolletjes eerst door losgeklopt eiwit en vervolgens door paneermeel. 4 Bak ze rondom goudbruin in wat boter. Zet ze daarna nog 15 minuten in de oven. Lekker met puree en tomatensaus.

Bronvermelding