Menu
Pizzacroissant met tomatensaus, mozzarella en salami
Ingrediënten
- 1 blikje croissantdeeg voor 6 grote croissant
- 6 eetl. kant-en-klare tomatensaus
- 1 bolletje mozzarella, in 12 dunne plakjes
- 6 plakjes salami
- 1 ei, losgeklopt
Bereiden
Rol het deeg uit en snijd het in 6 stukken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze plat op een werkblad en bestrijk elk met een eetl. tomatensaus. Beleg ze vervolgens met de mozzarella en salami en vouw of rol ze losjes dicht. Leg de pakketjes op de bakplaat en bestrijk ze met ei.
Verwarm de oven 10 minuten voor op 200 gr. terwijl het deeg narijst. Bak de pizzacroissants vervolgens in 15 tot 20 minuten gaar en bruin. Laat voor serveren een paar minuten afkoelen.
Materialen
bakplaat met bakpapier