Menu
Pasta met funghi porcini alla Anneke
Ingrediënten
- 1 zakje funghi porcini
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 1 bouillonblokje funghi porcini
- 1 pakje panna cucina (Italiaanse winkel)
- 1 ons parmezaanse kaas
- 2 pakken tortelloni gevuld met noten
- olijfolie en boter
- zout en peper
Bereiden
Week de funghi in ruim water gedurende een half uur.
Gooi het eerste weekwater water en zet opnieuw onder water.
Doe in een sauspannetje een scheut olijfolie en een klontje boter en bak op heel laag vuur met de deksel op de pan de ui en de knoflook. Doe er als die glazig zijn de funghi met het weekwater en het bouillonblokje bij. Laat een half uurtje zachtjes stoven met de deksel op de pan.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de panna bij de saus en warm nog even door.
Serveer de saus op de pasta, met daarop een flinke hand parmezaan.