Aardbeien dessert met room

Anders, Nagerecht, 6 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 21-10-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 malen peper
  • 500 gram aarbeien
  • 1 uitgeperste sinaasappel
  • 50 gram wittebasterdsuiker
  • 6 mooie aardbeien
  • geklopte slagroom
  • 1 sinaasappel
  • 1 citroen
  • poedersuiker

Bereiden

pureer de aarbeien doe er 50 gram witte basterdsuiker en 1 uitgeperste sinaasappel door. in de soep mogen geen stukjes zitten. Doe er 3 malen peper door (dit versterkt de aardbeien smaak) deze soep is goed in te vriezen. Meng door de soep 1 uit geperste sinaasappel en 1 uitgeperste citroen. * doe onder in de champagneglazen een vingertje creme de cassis *vul de glazen verder met de soep en zet ze in de koelkast tot aan het serveren *giet er voor het serveren een laagje slagroom op *garneer op de rand een mooie aardbei en wat poedersuiker. *serveer met een rood/wit knakrietje.

Materialen

keuekmachine of zeef

Bronvermelding