Menu
Aardbeien dessert met room
Ingrediënten
- 3 malen peper
- 500 gram aarbeien
- 1 uitgeperste sinaasappel
- 50 gram wittebasterdsuiker
- 6 mooie aardbeien
- geklopte slagroom
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- poedersuiker
Bereiden
pureer de aarbeien doe er 50 gram witte basterdsuiker en 1 uitgeperste sinaasappel door. in de soep mogen geen stukjes zitten.
Doe er 3 malen peper door (dit versterkt de aardbeien smaak) deze soep is goed in te vriezen.
Meng door de soep 1 uit geperste sinaasappel en 1 uitgeperste citroen.
* doe onder in de champagneglazen een vingertje creme de cassis
*vul de glazen verder met de soep en zet ze in de koelkast tot aan het serveren
*giet er voor het serveren een laagje slagroom op
*garneer op de rand een mooie aardbei en wat poedersuiker.
*serveer met een rood/wit knakrietje.
Materialen
keuekmachine of zeef