'Boeuf bourguignon van ossenhaas' Verz. door Bob. Verwijderd door Ria

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.

Laatst aangepast: 01-01-2021 | 28 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 winterwortel 1 grote ui 1 groene paprika

Bereiden

1 winterwortel 1 grote ui 1 groene paprika 1 rode paprika 100 gr champignons 50 gr boter 700 gr ossenhaaspuntjes 2 tenen knoflook 1 bosje peterselie 2 laurierblaadjes 1 potje zilveruitjes 2,5 eetlepel tomatenketchup 2 eetlepel paprikapoeder 1 bouillonblokje 3 glazen rode wijn Bereiding: Snij de groente in mooie stukkjes(niet te klein). Verhit de boter in een braadpan en bak de ui lichtbruin. Voeg dan het vlees toe en bak het bruin. Voeg de rest van de ingrediënten toe, blus het geheel af met rode wijn. Laat het ongeveer 30 minuten stoven. Op smaak maken met wat peper en zout.

Bronvermelding