Bloemkool: Gobi massala

Anders, Bijgerecht, 2 personen, Indiaas.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 03-12-2012 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 el mosterdzaad
  • 1 bloemkool in roosjes
  • zout
  • 1 tl koriander gemalen
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 1 tl kurkuma
  • 1 el kikkererwtenmeel
  • 50 gr santen opgelost in 2 dl heet water
  • 50 gr rozijnen
  • 1 dl yoghurt
  • 1 el ketjap

Bereiden

Mosterzaad in de olie bakken tot ze openspringen (deksel op de pan!) Bloemkool paar minuten roerbakken met zout Pasta maken van: koriander, cayenne, kurkuma, kikkererwtenmeel, santen, rozijnen; roer de pasta door de bloemkool Deksel erop en zachtjes stoven tot de bloemkool bijna gaar is Yoghurt en ketjap erbij en nog een paar minuutjes stoven

Bronvermelding