Chinese kool met cashewnoten

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 20-07-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bakje grotchampions
  • 1 bekertje creme fraiche
  • 1 chinese kool
  • sojasaus/ketjap
  • ongezouten cashewnoten
  • ui
  • knoflook

Bereiden

Chinese kool heel grof snijden, en wassen. champions en ui snijden Wok goed verhitten, wat olie erin en de kool bakken tot deze tot de helft is geslonken. Kool eruitscheppen in vergiet bewaren. Wok schoonspoelen, opnieuw verhitten en olie erin. Ui en knoflook (geperst) bakken, champions erbij en even bakken. Afblussen met ketjap/sojasaus cashewnoten en creme fraiche erdoor en als laatse kool erweer doorscheppen. Even doorwarmen en klaar. Serveren met rijst.

Materialen

wok, vergiet

Bronvermelding