Five Spice wok roll met zalm, boontjes en taugé

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 24-07-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr zalmfilet
  • 400 gr snijbonen
  • wokolie
  • woksaus chinese 5-spice
  • 1 pak wok rolls
  • 100 gr taugé
  • gebakken uitjes

Bereiden

Snijd de zalmfilet in blokjes van ca. 3 cm. Was en snijd de snijbonen in ruitjes. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de zalmblokjes 3 minuten. Schep ze even uit de pan. Zet de wok terug op het vuur, voeg eventueel nog een scheutje olie toe en roerbak de boontjes ca. 2 minuten. Voeg 6 eetlepels woksaus toe. Wok nog 1 minuut. Voeg de vis voorzichtig toe en warm goed door. Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron. Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan. Leg op elke wok roll wat taugé. Verdeel de zalm en boontjes erover, bestrooi met wat gebakken uitjes. Rol ze op en leg ze op 3 borden

Bronvermelding