Pilaf

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Spaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 27-01-2005 | 37 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks Kipfilet
  • 2 bilkjes tomatenpuree
  • 250 gram uien
  • 1 knoflook
  • 1 groot blik halve perzikken
  • 1 scheutje ketjap
  • rijst
  • boullionblokje

Bereiden

de kip in stukjes snijden en bakken in de wok, als die gaar is de uiensnippers, knoflooksnippers, tomatenpuree, boullionblokje, ketjap en het sap van de perzikken toevoegen. Dit zo een half uurtje laten staan, intussen de perzikken in stukjes snijden en bijna op het eind een beetje peper en zout toevoegen voor de smaak. Na een half uur de perzikken toevoegen en even warm laten worden

Materialen

een wok, pan voor de rijst, spatels, olijfolie

Bronvermelding