Bladerdeeghapje met spinazie

Hartige Taarten, Hapje, 20 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 27-12-2012 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 vel bladerdeeg
  • 200 gram (verse) bladspinazie
  • 100 gram feta / geitenkaas
  • 3 tenen knoflook

Bereiden

Roerbak kort de bladspinazie met de knoflook. Doe vervolgens in een schaal en voeg de kaas toe. Schep dit om en voeg wat peper naar smaak toe. Laat het mengsel even staan, zodat de knoflook goed in kan trekken. Snijdt elk vel bladerdeeg doormidden. Doe op het eind een bolletje spinazie/kaasmengsel. Let op dat de randen vrijblijven! Bevochtig de randen van het bladerdeeg met een beetje water en vouw dubbel. Druk de randen aan met een vork. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe alle hapjes op een, met bakpapier, beklede bakplaat. Plaats de hapjes zo'n 10 min. in de oven.

Materialen

bakpapier bakplaat oven

Bronvermelding