Menu
Aardbeientaartjes
Ingrediënten
- 4 beschuitbollen
- 1/4 liter slagroom
- 1 eetlepel vanillesuiker
- 350 gram aardbeien
- 2 eetlepels creme de cassis
- 1 reep pure chocola
- 2 eetlepels gepelde pistachenootjes
Bereiden
`De beschuitbollen overlangs doormidden snijden. De slagroom met de vanillesuiker stijfkloppen. De aardbeien op 12 na in plakjes snijden en met de likeur omscheppen.
Op de onderste helften van de beschuitbollen minstens 4 lagen aanbrengen van slagroom en aarbeienplakjes. Af dekken met de bovenste helften en nog wat slagroom boven op scheppen.
De chocola smelten in een au bain marie.
De achtergehouden aardbeien in de gesmolten chocola dopen, even laten drogen en in de slagroom zetten. De noten grof hakken en over de slagroom strooien. Met muntblaadjes garneren