Rijst met ragout en groenten

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 25-07-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram (Zilvervlies)Rijst
  • 400 gram Champignonragout
  • 600 gram Oosterse wokgroenten
  • 2 takjes Peterselie

Bereiden

Kook de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven. Wok de oosterse groenten op hoog vuur in de wok, verwarm de ragout op laag vuur in een steelpan. Als de rijst klaar is, afgieten en daarna bij de groenten indoen. op hoog vuur doorroerbakken. Als laatste de ragout toevoegen aan de wok, en als allerlaatste voor de smaak wat verse peterselie toevoegen. Eet smakelijk van deze makkelijke doch voedzame maaltijd!

Materialen

Wok, pan, vergiet, spatel

Bronvermelding