Aardappel (gepoft) met Basilicum

Anders, Bijgerecht, 2 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 50 minuten,

Laatst aangepast: 01-02-2013 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • peper
  • 2 bloemige aardappelen (a 100 gram)
  • olie
  • 2 sjalotjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 3 eetlepels zure room
  • zout

Bereiden

Verwarm de oven voor op 220 C. Borstel de aardappelen schoon. Bestrijk 2 stukken aluminiumfolie met olie en verpak de aardappelen hierin. Laat ze midden in de oven ca. 50 minuten gaar worden. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Snijd de basilicum in reepjes. Roer de sjalotjes en basilicum door de zure room. Breng op smaak met zout en peper. Vouw de aluminiumfolie open en hol de aardappelen iets uit. Vul met de basilicumroom.

Bronvermelding