Chili van Hans

Rijst, Hoofdgerecht, 6 personen, Mediterraan.
Wachten: 90 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 700 g runderpoulet (ca.)
  • boter
  • flinke scheut sherry
  • 4 tenen knoflook
  • anijspitten / - zaad
  • 2 tl karwijzaad
  • 4 chilipepers, ca.
  • 4 spaanse pepers
  • 1 ui
  • oregano
  • 1 pot kidneybeans
  • 1 pot gemengde bonen
  • 1 blik tomaten
  • 1 paprika
  • mais
  • laurierblad
  • citroensap
  • geraspte kaas
  • zure room
  • turks brood
  • evt. maizena o.i.d.

Bereiden

Bak de poulet in de boter. Sherry, knof, anijs, karwijzaad en chili's erbij: ca. anderhalf uur laten sudderen. Dan toevoegen: pepers, ui, bonen, paprika, mais, alurier, citroen. Eventueel binden met bindmiddel. Kaas om erover te strooien, zure room en brood om te blussen.

Bronvermelding