TiraMonChou cake

Gebak, Hapje, 20 personen, Frans.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 180 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 28-07-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 bl gelatine
  • 2 a 100 gr pakjes MonChou
  • 75 gr basterdsuiker
  • 125 ml slagroom
  • 1 dl koffielikeur
  • 2 dl hete sterke koffie
  • 1 pak lange vingers
  • 1 el cacaopoeder

Bereiden

- Vet een cakevorm in met olie. - Week de gelatine in ruim koud water. - Klop de MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe. -Sla in een andere kom de slagroom stijf. - Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie. - Roer hier de koffielikeur door. - Meng dit door de MonChou en spatel er vervolgens de slagroom door. - Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm. - Verdeel er 1/3 deel van het MonChou mengsel over. - Herhaal dit nog twee keer. - Plaats de cake uit de vorm en bestrooi het met cacaopoeder.

Materialen

cakevorm, oven, mixer, koffiezetapparaat

Bronvermelding