Menu
TiraMonChou cake
Ingrediënten
- 3 bl gelatine
- 2 a 100 gr pakjes MonChou
- 75 gr basterdsuiker
- 125 ml slagroom
- 1 dl koffielikeur
- 2 dl hete sterke koffie
- 1 pak lange vingers
- 1 el cacaopoeder
Bereiden
- Vet een cakevorm in met olie.
- Week de gelatine in ruim koud water.
- Klop de MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe.
-Sla in een andere kom de slagroom stijf.
- Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie.
- Roer hier de koffielikeur door.
- Meng dit door de MonChou en spatel er vervolgens de slagroom door.
- Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm.
- Verdeel er 1/3 deel van het MonChou mengsel over.
- Herhaal dit nog twee keer.
- Plaats de cake uit de vorm en bestrooi het met cacaopoeder.
Materialen
cakevorm, oven, mixer, koffiezetapparaat