Menu
Broccoli-Kipschotel
Ingrediënten
- 250 gram Spekreepjes
- 400 gram Kipfilet
- 2 teentjes knoflook
- 1 pond Broccoli roosjes
- 1 blikje kipperagout
- 125 ml Creme Fraiche
- 2 thl Kerriepoeder
- 1 zakje oude geraspte kaas
- zout en peper
Bereiden
De oven op 200 graden verwarmen
Snijd de kip in stukjes ,kruid ze met peper en zout en bak ze in de boter bruin
Pers de knoflook uit,verdeel de broccoli inroosjes en kook ze in 10 min ,laat ze uitlekken in een vergiet
Doe de ragout ,creme fraiche en de kerrie in een kom ,roer alles goed door elkaar
De kip in de ovenschaal,schep de uitgelekte broccli erover daarna mengsel erover strijken afmaken met wat geraspte kaas
15 a30 min in de oven
lekker met rijst of aardappelen
Materialen
messen,pan,snijplank,vergiet,ovenschaal