Broccoli-Kipschotel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 17-03-2013 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram Spekreepjes
  • 400 gram Kipfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pond Broccoli roosjes
  • 1 blikje kipperagout
  • 125 ml Creme Fraiche
  • 2 thl Kerriepoeder
  • 1 zakje oude geraspte kaas
  • zout en peper

Bereiden

De oven op 200 graden verwarmen Snijd de kip in stukjes ,kruid ze met peper en zout en bak ze in de boter bruin Pers de knoflook uit,verdeel de broccoli inroosjes en kook ze in 10 min ,laat ze uitlekken in een vergiet Doe de ragout ,creme fraiche en de kerrie in een kom ,roer alles goed door elkaar De kip in de ovenschaal,schep de uitgelekte broccli erover daarna mengsel erover strijken afmaken met wat geraspte kaas 15 a30 min in de oven lekker met rijst of aardappelen

Materialen

messen,pan,snijplank,vergiet,ovenschaal

Bronvermelding